Over Marian

Mooie dingen creeëren met haar handen is haar passie

Marian Notermans is goudsmid en heeft haar vakdiploma behaald aan de Vakschool te Schoonhoven. Mooie dingen creeëren met haar handen is haar passie. Zij is dan ook steevast te vinden aan haar werkbank, waar zij haar opdrachtgevers graag enthousiast maakt voor haar vak. Haar werk is heel divers, evenals de prijzen van haar collecties. Voor iedere beurs is er dan ook wel iets te vinden.

Marian
Winkel 4
Mano21
Winkel 2

Passie

Marian houdt van alles wat mooi is en staat kleurrijk in het leven

Unieke sieraden

Naast het vervaardigen van eigen ontwerpen in zowel goud als zilver, maakt Marian graag tijd vrij voor haar opdrachtgevers om samen tot een uniek eigentijds sieraad te komen.

Al pratend schetst zij een ontwerp op papier. Samen met u ontstaan zo de mooiste sieraden ontwerpen. Hierbij wordt niet zelden gebruik gemaakt van bijvoorbeeld gouden sieraden uit een nalatenschap, welke omgesmelt worden en zo een nieuw leven krijgen, al dan niet aangevuld met een exclusieve steen.

Creatieve ruimte

Marian houdt van alles wat mooi is en staat kleurrijk in het leven. Dit uit zich onder meer in de uitstraling van haar winkel waar een uitnodigende sfeer hangt, haar collecties als ook haar enorme gastvrijheid: iedereen is geheel vrijblijvend welkom.

Galerie

Exposities

Niet alleen sieraden zijn haar passie, maar kunst en 'levenskunst' even zozeer. Mano Design is dan ook een plek waar de aangename dingen van het leven elkaar ontmoeten, en waar je naast een mooi sieraad ook een grappig kastje, mooi schilderij en nog veel meer aantreft.

Haar winkel fungeert tevens als galerie en podium voor kunstenaars. Met wisselende exposities momenteel van Annemiek Roumen, Petra v/d Berg, én eigen werk. Want naast haar liefde voor het goudsmidvak, schildert zij zelf ook niet geheel onverdienstelijk.

Ontdek de expositie
Expo 1
Expo 3
workshop-resultaat
Winkel 4

Services

Bij manodesign kun je terecht voor verschillende diensten

Reparatie van sieraden:

Door gebruik kunnen sieraden slijten: een loszittende of ontbrekende steen, dof geworden sieraden, defecte sluiting etc. Ook hiervoor bent u bij Mano Design aan het juiste adres. Middels gebruik making van de juiste technieken worden uw sieraden met de grootste zorg en vertrouwen gerepareerd en gerestaureerd. Klaar voor een nieuw leven.

Sieradenavond:

Regelmatig is Marian gastvrouw tijdens een besloten sieradenavond, waarin zij aan groepen van minimaal 6 personen haar passie voor het vak wil overdragen. Onder het genot van een drankje is er dan, zonder koopverplichting, gelegenheid om sieraden uit haar collecties te passen. Als geste ontvangt degene die de avond organiseert 10% korting op de aankopen. De overige gasten ontvangen 5% korting.